La final de la Copa Comunitat Valenciana d’handbol, en directe pel web d’À Punt Mèdia

Dimecres a les 19:00 hores s’enfronten l’Handbol Benidorm i el Fertiberia Port de Sagunt, els dos equips valencians de l’elit de l’handbol.

Pomeranz celebra un gol del Port de Sagunt durant el partit
Pomeranz celebra un gol del Port de Sagunt durant el partit / Twitter: @bmpuertosagunto

L’Handbol Benidorm i el Fertiberia Port de Sagunt, dos vells coneguts de l’handbol valencià es tornen a veure les cares demà dimecres.

Serà amb motiu de la disputa de la final de la Copa Comunitat Valenciana, amb les càmeres d’À Punt com a testimoni. Les restriccions derivades de la pandèmia impediran la presència de públic a les grades del Palau d’Esports L’Illa de Benidorm.

No obstant això, les aficions d’un i d’un altre equip i de l’handbol en general podran gaudir d’aquest atractiu duel, ja que es retransmetrà en directe pel web d’À Punt Mèdia.

En el clàssic de l’handbol valencià farà la narració Dani Hermosilla i els comentaris els farà Patxi Martí, exentrenador del Vamasa València i del Port de Sagunt de l’Asobal, a més d’exseleccionador d’Espanya promeses.

Amb aquesta retransmissió, À Punt Mèdia manté el compromís de donar visibilitat a les gestes dels equips i modalitats esportives més minoritàries. Per això, cada setmana la radiotelevisió pública manté el suport a l’esport valencià amb la visibilització de les seues fites més importants.

També et pot interessar

stats