La FIH Nations Cup es presenta a València

Aquest nou torneig internacional reunirà les seleccions nacionals absolutes femenines d'Espanya, el Canadà, l'Índia, Irlanda, Itàlia, el Japó, Corea i Sud-àfrica

thumbnail  29A0396
Aquest divendres ha sigut la presentació oficial de la FIH Hoquei Women's Nations Cup / FHCV

La Federació d'Hoquei de la Comunitat Valenciana (FHCV) ha presentat en el camp d'hoquei del poliesportiu Verge del Carme-Beteró la FIH Hoquei Women's Nations Cup, que es disputarà des del diumenge 11 de desembre fins al següent dissabte.

La presentació ha comptat amb la presència de Javier Mateo, regidor d'Esports de la ciutat de València; Josep Miquel Moya, director general d'Esport de la Generalitat; Sergi Borràs, responsable de projectes de Fundació Trinidad Alfonso; Adrian Lock, seleccionador de l'equip nacional absolut femení; Jesús Gracia, president de la FHCV; i Ana Molins, Host-Manager de la FIH Hoquei Women’s Nations Cup València 2022.

Les Redsticks ja coneixen qui seran els seus primers rivals en la Nations Cup, una cita on l'equip nacional buscarà la classificació directa per a la FIH Pro League de la temporada 2023-2024.

L'equip d'Adrian Lock ha quedat aparellat dins del Grup A, on debutaran el primer dia de competició davant d'Irlanda (13:00 h hores). Un dia després, també a partir de les 13:00 hores, jugarà la segona trobada contra Corea. Serà el dimecres dia 14, contra Itàlia, quan acabaran per tancar aquesta primera fase de la competició (13:00 hores).

El Grup B, per part seua, el componen l'Índia, el Japó, el Canadà i Sud-àfrica. Els dos primers classificats de cadascun d'ells jugaran les semifinals el divendres 16, per a ja el dissabte 17 celebrar-se la final, el duel per la tercera plaça i els partits que definiran la resta de les posicions d'aquesta competició.

També et pot interessar

stats