Festa del triatló a Alacant

Més de 1.000 atletes procedents principalment de la Comunitat Valenciana han gaudit d'una fantàstica jornada d'esport al centre de la ciutat d'Alacant.

Més de 1.000 atletes han gaudit d'una jornada d'esport al centre de la ciutat d'Alacant
Més de 1.000 atletes han gaudit d'una jornada d'esport al centre de la ciutat d'Alacant
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Natxo Lara
Raül Pina
30 de setembre 2018 - 17:20

Oratge immillorable i un escenari encisador el que s'han trobat els atletes que aquest diumenge de matí han participat en la Mediterrània Triatló d'Alacant, una prova que es repeteix a les tres capitals de província. 1.000 persones de totes les categories han corregut, nadat i rodat en bici des de divendres a la zona del port i de la Volvo.

Els i les atletes de la Universitat d'Alacant han dominat pràcticament totes les proves. Pel que fa a la categoria d'elit -l'olímpica- se l'ha adjudicada el corredor israelià Amtai Yonah, de 24 anys. El jove s'ha imposat en solitari i amb més de 10 minuts d'avantatge sobre el segon classificat, i amb un temps d'una hora i cinquanta minuts. Estudia ADE a la Universitat d'Alacant i és habitual de les competicions d'aquest tipus per tot el món.

Pel que fa a la màxima categoria femenina, el triomf viatja a Madrid, perquè Sara Bonilla ha estat la primera classificada.

Les persones que han participat d'aquesta festa de l'esport, han destacat el bon oratge i la duresa de la prova de bicicleta, que ha tingut el tram més complicat en la pujada al castell de Santa Bàrbera. D'altra banda, han lloat el circuit a peu per la zona del port.

Han recorregut 1,5 quilòmetres nadant a la platja del Postiguet, 40 en bici i 10 corrent.

També et pot interessar

stats