El Fertiberia vol endur-se els punts a Galícia

El conjunt del Port de Sagunt afronta el duel contra el Frigoríficos Morrazo Balonmano Cangas com una final en la lluita per evitar el descens.

El duel serà com una final per a la permanència en l’elit de l’handbol nacional
El duel serà com una final per a la permanència en l’elit de l’handbol nacional / Twitter @bmpuertosagunto

El Fertiberia Port de Sagunt afronta hui el duel contra el Frigoríficos Morrazo Balonmano Cangas de la jornada 11 de la Lliga ASOBAL com una final per a la permanència en l’elit de l’handbol nacional. Els de Vicent Nogués necessiten la victòria contra un rival directe en la classificació on només estan separats per un punt.

El partit, que ja va ser ajornat, es juga a les 20:00 h a terres gallegues, des d’on no volen trobar amb les mans buides l’equip de Vicent Nogués. Són conscients de la importància dels punts, ha qualificat de final l’enfrontament contra el conjunt gallec, ja que si l’equip de Sagunt aconsegueix la victòria acabaria la primera volta del campionat fora dels llocs de descens.

Recordem que el Fertiberia afronta aquesta setmana dos partits perquè diumenge visita el BM Benidorm en un derbi autonòmic que serà transmés per la televisió d’À Punt.

També et pot interessar

stats