El Fertiberia suma la primera victòria en la Lliga Asobal a costa del Benidorm (34-28)

El conjunt de Port de Sagunt s’imposa gràcies a una segona part esplèndida

El Fertiberia aconseguia la primera victòria en la Lliga contra el Benidorm

El duel autonòmic entre els dos equips de la Lliga Asobal de la Comunitat Valenciana ha mostrat tanta igualtat que el ritme ha sigut frenètic al llarg de tot el partit. Malgrat les diferències en la classificació –en què el Fertiberia Port de Sagunt només sumava dos punts gràcies a dos empats i el Benidorm caminava ferm en la sisena plaça amb 8 punts– la primera part era un anar i tornar constant que, quasi sempre, obtenia recompensa en la porteria rival. Només en dues ocasions (8-6 en el minut 13) i (16-14 en el minut 27) la diferència entre els dos contendents s’ampliava més enllà d’un gol. L’actuació estel·lar de David Bruixola, porter, capità i ànima indiscutible del conjunt del Camp de Morvedre, que tornava després d’una lesió, evitava que els benidormers pogueren anar-se’n en el marcador.

I és que l’equip dirigit per Fernando Latorre no trobava la manera de frenar l’atac rival. A la mitja part s’arribava, no podia ser d’una altra manera, amb empat a 16 gols.

Segona part de domini local

El segon temps s’iniciava amb el mateix guió, amb una igualtat evident entre els dos equips. Si l’un marcava, l’altre contestava. Però a partir del minut 10 d’aquest segon capítol, els locals començaven a buscar les diferències per a fer valdre el factor camp. I en el minut 13, els de Port de Sagunt pegaven l’estirada en el marcador i s’escapaven de cinc gols per primera vegada (25-20). Espentat pels ànims d’una afició entregada, l’equip de Vicent Nogués ampliava la distància en el marcador i es convertia en gran protagonista. El Fertiberia aconseguia una victòria per 34 a 28, que li serveix per a inaugurar el caseller de triomfs en la Lliga i li dona una dosi extra de moral de cara als compromisos següents.