El Fertiberia Port de Sagunt torna a ser equip de la lliga Asobal

Els del Camp de Morvedre s'imposen en la final per l'ascens al Torrelavega (34-27).

El Fertiberia Port de Sagunt ha completat el play-off d'ascens aconseguint l'obejctiu marcat des del començament de la temporada i que no era un altre que retornar a la máxima categoria de l'handbol. Ha guanyat en la final el Ford Alisauto Torrelavega per 34 a 27. El partit ha estat igualat en els primers minuts i cada acció perillosa d'un dels contendents era contrarrestada pel rival.

Però una vegada el conjunt dirigit per Vicent Enric Nogués ha començat a dominar l'electrònic, els visitants s'han vist incapaços de remuntar. En la segona part, el Torrelavega ha fet un nou intent de reduir les diferències però els locals en cap moment han baixat la guàrdia.

Amb el xiulit final, l'alegria ha esclatat per haver aconseguit el passaport que fa que un any després, el conjunt roigiblanc torne a ser equip de l'Asobal. Els de Port de Sagunt acompanyaran el Benidorm en la divisió d'honor.