El Fertiberia Port de Sagunt s'acomiada de la Copa

Ara al conjunt valencià sols li queda centrar-se a mantindre la categoria en la Lliga Asobal.

El Fertiberia cau en la Copa del Rei

El Fertiberia diu adeu a la Copa del Rei després de veure's superat des d'un principi pel Zamora. L'equip de Vicent Nogués ha afrontat el partit amb baixes importants com ara Pozzer i Dorado, per lesió, i ho han acabat pagant. La nota positiva de l'enfrontament l'ha posada David Bruixola, que ha jugat els primers 10 minuts davall dels pals, després de la seua baixa per lesió. El capità ha tornat a defensar la porteria i espera estar en plena forma per al derbi del pròxim 2 de novembre.

Una bona defensa i un encertat atac inicial ha fet que al descans els locals ja guanyaren 16 a 11. En la represa s'ha mantingut la mateixa tònica de domini del Zamora i el Fertiberia ja ha anat a remolc fins al final del partit.