El Fertiberia Port de Sagunt guanya i trenca la ratxa positiva de l'Anaitasuna (35-30)

L'altre equip valencià, el Benidorm, s'ha tornat a perdre una altra jornada de lliga a causa de la pandèmia.

El Port de Sagunt ha sumat la segona victòria de la temporada
El Port de Sagunt ha sumat la segona victòria de la temporada / Pepa Conesa

Feia més d’un mes que el Fertiberia Port de Sagunt no jugava, i des del 12 de setembre no xafava l'Ovni en un partit oficial de l'Asobal. Aquest dissabte ha rebut l'Anaitasuna, un equip que venia d'una ratxa positiva de tres victòries consecutives. El conjunt navarrés ha demostrat que està en un bon moment de joc, però no ha pogut fer res davant el plantejament seriós de l'equip de Vicent Nogués. Els del Port afrontaven el partit amb un bagatge de tres punts en cinc partits, i no han deixat escapar l'oportunitat de sumar una nova victòria, a pesar de la falta de ritme ocasionada per la suspensió d'alguns partits previs.

Primera part igualada, segona de domini local

El partit ha estat molt igualat i s'ha arribat al descans amb un avantatge de dos gols a favor dels locals, que no volien deixar escapar aquesta renda mínima.

En la segona part, el marcador ha estat empatat durant alguns minuts, però els locals han començat a augmentar la pressió defensiva i a aprofitar els atacs per a despenjar-se. En el minut 23, s'ha produït la màxima diferència en l'electrònic amb un 31 a 24 favorable al Fertiberia. Al final, el resultat ha sigut de 35 a 30 per al conjunt de Nogués.

El Benidorm, una altra jornada sense poder jugar

L'altre equip valencià, el Benidorm, es torna a perdre una altra jornada de lliga a causa de la pandèmia, i ja són cinc. El conjunt de la Marina Baixa només ha pogut jugar contra l'Ademar, el Fertiberia i l’Anaitasuna, mentre que ha hagut d'endarrerir els compromisos amb el Granollers, l'Osca, el Logronyo, el Navas, i el d'aquest dissabte, que havia de disputar contra el Valladolid, i que s’haurà de jugar al Palau d'Esports l'Illa de Benidorm el 19 de desembre. El conjunt entrenat per Fernando Latorre ja va ser eliminat de la competició europea per culpa de la Covid-19.