El Fertiberia no jugarà aquest cap de setmana per un positiu en el Villa de Aranda

L'equip del Port de Sagunt no disputarà el partit de lliga previst per a aquest dissabte a l'Ovni.

Guillermo Corzo, durant el partit contra el Pontevedra
Guillermo Corzo, durant el partit contra el Pontevedra / @bmpuertosagunto

El partit corresponent a la jornada 6 de la Lliga Asobal que havia d'enfrontar aquest dissabte a l'Ovni el Fertiberia Port de Sagunt i el Villa de Aranda s'ha ajornat després d'un positiu en l'equip visitant. El Villa de Aranda va suspendre els entrenaments dimecres després del positiu, i va sol·licitar l'ajornament del partit, que finalment ha sigut admés pel Comité Nacional de Competició.

Aquesta suspensió se suma a la del partit de l'altre equip valencià de la Lliga Asobal, el Benidorm, després que s'hi hagen detectat sis positius entre la plantilla. És la segona vegada que el conjunt del Port de Sagunt es veu afectat per la Covid-19, ja que el mes passat no disputaren un amistós contra el Granollers perquè un jugador de l'equip català tenia febra.

El Fertiberia arribava al partit carregat de moral després d'aconseguir la primera victòria de la temporada a Pontevedra. Fins aleshores, els del Port de Sagunt sumaven una derrota a casa contra el Valladolid i un empat en el derbi valencià contra el Benidorm.

També et pot interessar

stats