El Fertiberia cau derrotat 29-22 en el partit ajornat contra el Bidasoa

Els valencians han acusat les baixes i han fet rotacions pensant en el partit de dissabte contra el Villa de Aranda

Peu El Fertiberia continua com a cuer amb sis punts

La diferència en la taula classificatòria ha sigut evident en el partit que s'ha jugat a porta tancada al pavelló Artaleku. El Fertiberia s'ha vist sorprés per Mikel Zabala, que ha anotat cinc gols en els primers huit minuts de la primera part. Els valencians han anat despenjant-se en el marcador per culpa de les nombroses pèrdues de baló. A més, el Bidasoa és un dels conjunts més sòlids en defensa de la categoria.

Al descans s'ha arribat amb un 18-11 favorable als guipuscoans. En la represa, la diferència en el marcador ha arribat a ser de deu gols (22-12). Després de set minuts sense marcar, els de Nogués han retallat diferències (22-16). Però el resultat ha sigut estèril. El Bidasoa s'ha assegurat matemàticament la presència en la Copa mentre que el Fertiberia sap que es juga una autèntica final per la permanència dissabte, al pavelló de l'Ovni contra el Villa de Aranda.