El Fertibèria i el Benidorm no podran jugar el cap de setmana per la Covid-19

L'Incarlopsa Conca presenta sis jugadors afectats i el Viveros Herol Nava un nombre indeterminat.

El Benidorm encara no ha pogut recobrar la normalitat.
El Benidorm encara no ha pogut recobrar la normalitat.

L'equip Incarlopsa de Conca li ha demanat al Comité de Competició l'ajornament del partit que havia de jugar aquest dissabte al Port de Sagunt contra el Fertibèria. La raó és de força major perquè hi ha quatre jugadors i dos tècnics amb símptomes compatibles amb la COVID-19. El club castellanomanxec està aïllat a casa seguint les recomanacions sanitàries i ha suspés els entrenaments.

En una situació pareguda es troba el conjunt del Viveros Herol Nava. Els segovians han comunicat que tenen un nombre indeterminat de jugadors que han donat positiu en les proves i per aquesta raó també han demanat ajornar el partit que havien de disputar contra el Benidorm. En el moment de redactar aquesta informació els serveis mèdics del club valencià ens han assegurat que el partit ha quedat suspés.

El Benidorm ja tenia les dades i els horaris oficials per a recuperar totes les jornades pendents i que l'havien d'enfrontar a l'Osca, el Granollers i el Logronyo però de moment haurà d'estar pendent de com afecta la pandèmia a la resta d'equips de l'Asobal.

També et pot interessar

stats