Ferrer acomiada la temporada amb victòria en el Challenger de Monterrey

El tenista de Xàbia va guanyar en la final el croat Ivo Karlovic en dos sets, 6-3 i 6-4.

David Ferrer alça la copa de campió a Monterrey. (Autor: ATPTOUR)
David Ferrer alça la copa de campió a Monterrey. (Autor: ATPTOUR)

David Ferrer, que partia com a sisé favorit, s'ha imposat a Karlovic gràcies a un gran servei en les dues mànegues. El de Xàbia diu adeu a la temporada, tot i que tornarà a les pistes el 29 de desembre en la Copa Hopman fent parella amb Garbiñe Muguruza.

Qui fora número 3 del món i guanyador de quatre oberts d'Acapulco puja 27 llocs en el rànquing ATP amb aquesta victòria. Ferrer, que es va retirar per una lesió al soli de la cama esquerra en la primera ronda de l'Obert dels Estats Units, ha tornat a guanyar un Challenger 16 anys després. L'última vegada que es va imposar en un trofeu d’aquest tipus va ser l'any 2002 a Manerbio (Itàlia) en els seus inicis.

La pròxima temporada serà l'última per al de Xàbia i ja ha anunciat que evitarà els Grand Slams i que vol centrar-se en aquells tornejos que han estat més significatius en la seua carrera, com ara els d’Auckland, Buenos Aires, Acapulco, el Comte de Godó de Barcelona o l'Obert de Madrid.

Bautista comença guanyant a Xangai

D'altra banda, Roberto Bautista ha superat la primera ronda del Masters 1000 de Xangai. El tenista de Benlloc s'ha imposat al rus Andrey Rublev en dos sets, 6-3 i 6-4.

En la segona ronda, Bautista s'enfrontarà al guanyador de l'enfrontament entre Mackenzie McDonald (número 78 del món) i Milos Raonic (número 20 del rànquing ATP). Després d'un estiu recuperant-se d'una lesió abdominal, el castellonenc arriba a la Xina amb esperances després d’haver perdut la setmana passada en l'Obert del Pequín davant de l'alemany Alexander Zverev.

També et pot interessar

stats