Fernando Alonso remunta quatre llocs en una volta i acaba sisé

L'asturià ha aconseguit al Gran Premi de l'Azerbaidjan la millor classificació des de la seua tornada a la Fórmula 1 en una carrera boja en què Carlos Sainz ha finalitzat huité

Fernando Alonso, durant el gran premi de l'Azerbaidjan
Fernando Alonso, durant el Gran Premi de l'Azerbaidjan / Anton Vaganov (Reuters)

Fernando Alonso ha finalitzat en un meritori sisé lloc en el Gran Premi de l'Azerbaidjan, en completar una gran remuntada després que la carrera es decidira amb una nova eixida a una volta per al final. L'asturià ha remuntat quatre llocs i ha aconseguit la millor classificació des que va tornar a la Fórmula 1, després del huité lloc a Portugal. L'altre espanyol, Carlos Sainz, ha acabat en huitena posició.

El mexicà Sergio Pérez (Red Bull) ha sigut el vencedor del Gran Premi, que s'ha resolt per primera vegada en la història amb una reeixida i a una sola volta després de l'accident de Max Verstappen quan en quedaven només cinc. Tot i l'abandonament, el neerlandés es manté líder del mundial perquè Lewis Hamilton (Mercedes) s'ha passat de frenada en la primera revolta quan afrontava com a segon la represa de la prova.

Carlos Sainz és seté en la classificació general amb 42 punts, i Alonso, onzé, amb 13. La pròxima carrera serà la setmana que ve al circuit Gilles Villeneuve de Mont-real, al Canadà.

També et pot interessar

stats