Federer pateix per a superar un gran Bautista a Halle

El número tres del món s'imposa al tenista valencià per dos sets a un en quarts del torneig de Halle.

Bautista, en un colp de revés
Bautista, en un colp de revés / Efe

Roger Federer, número tres del món i campió en nou ocasions del torneig de Halle, a Alemanya, ha patit per a imposar-se en els quarts de final a Roberto Bautista per dos sets a un ( 6-3, 4-6 i 6-4), en un partit que ha durat poc més de dues hores i on hi ha hagut emoció, nivell i precisió. El suís ja suma 66 triomfs en aquest torneig disputat sobre gespa i en el qual molts jugadors participen per a preparar el de Wimbledon. 

El segon set ha sigut per a Bautista

El primer set se l’ha sumat Federer amb un 6-3 en el marcador. El segon set ha sigut per al castellonenc amb un 4-6. Bautista ha demostrat el seu gran nivell i en cap moment s’ha donat per vençut. Ha donat batalla i s’ha imposat al suís. En el tercer i disputadíssim set, Federer ha mostrat els seus galons i ha acabat guanyant-lo per 6 a 4 i és ell qui passa a disputar les semifinals.    

Federer busca el 10é Halle

Els colps de dreta, l’estratègia i resistència del jugador castellonenc han estat a punt de deixar fora del torneig Federer. El de Benlloc i el suís, amb aquest partit, són nou les vegades que s’han enfrontat i Bautista mai ha aconseguit endur-se la victòria, tot i que hui ha estat ben a prop. Roger Federer, guanyador de 20 Grand Slams i ja en semifinals del torneig, busca a Halle la desena corona en la gespa alemanya.

També et pot interessar

stats