Les federacions esportives tindran una seu conjunta a Paterna

S'invertiran 600.000 euros per a reformar un edifici en desús al Parc Tecnològic

Representants de federacions esportives de la Comunitat Valenciana i el conseller d'Esport, davant de la futura seu conjunta
Representants de federacions esportives de la Comunitat Valenciana i el conseller d'Esport, davant de la futura seu conjunta / PdlF

Les federacions esportives de la Comunitat Valenciana tindran una seu conjunta al Parc Tecnològic de Paterna. S'invertiran 600.000 euros per tal d'adequar l'antic edifici de tecnologies netes (que no s'usa des de fa temps i que s'ha deteriorat).

Així, esperen que abans d'un any les primeres federacions esportives de la confederació Confedecom puguen tindre les oficines administratives en aquest edifici. Seran un total de 21 de les 47 federacions les que podran tindre oficines pròpies (a més d'una sala d'actes i una altra multiusos compartides), entre els 1.400 metres útils de les tres plantes: semisoterrani, baixa (amb 12 despatxos) i primera (amb nou oficines més).

A la presentació del projecte (que es licitarà d'ací a pocs dies) van acudir membres de les federacions esportives i el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, que va destacar que les instal·lacions es dedicaran a aquelles federacions que no tenen prou mitjans per a fer front a les despeses d'una seu pròpia, a més que, gràcies al fet de compartir instal·lacions, "també poden compartir personal i projectes entre ells".

En aquest respecte, el president de la Confederació de Federacions Esportives (Confedecom), José Gómez, ha remarcat que hi ha "moltes federacions que tenen la seu a casa del president i aquest projecte és magnífic".

Serà Confedecom la que gestionarà l'espai durant deu anys, a més d'organitzar l'adjudicació dels espais entre les vora 47 federacions associades, encara que serà la Direcció d'Esport la que es farà càrrec de les despeses de manteniment generades.

També et pot interessar

stats