Èxit del rem valencià en el Campionat d'Espanya de Banc Fix del Mediterrani-Llaüt

l rem de la Comunitat Valenciana ha participat amb èxit en el XIV Campionat d'Espanya de Banc Fix del Mediterrani-Llaüt.

Els nostres equips de rem han sigut guanyadors absoluts en un total de cinc categories.
Els nostres equips de rem han sigut guanyadors absoluts en un total de cinc categories.

Una gran representació del rem de la Comunitat Valenciana s'ha citat aquest cap de setmana a la localitat gaditana de La Línea de la Concepción, seu del XIV Campionat d'Espanya de Banc Fix del Mediterrani-Llaüt, on han participat un total de 22 equips i més de 550 esportistes de tot l'Estat.

El campionat, organitzat pel Club Marítim de La Línea de la Concepción, ha comptat amb la participació de 10 equips de la Comunitat Valenciana, la delegació més nombrosa: Club Nàutic Dénia, Club Nàutic Altea, Club Nàutic Santa Pola, Club Rem Confraria de Pescadors de Torrevella, Club Nàutic de Benidorm, Reial Club de Regates d'Alacant, Reial Club Nàutic Torrevella, Reial Club Nàutic Gandia, Secció Esportiva de la Universitat d'Alacant i Club Esportiu Universitari Poliesportiu de València. La resta de participants, clubs d'Andalusia, Catalunya i Múrcia.

El Club de Rem de Dénia, guanyador en les categories de veterans, tant femenina com masculina, ha sigut el que més proves ha guanyat. A més, cal destacar també la victòria del Club Esportiu Universitari Poliesportiu de València en la categoria absoluta masculina, i del Reial Club de Regates d'Alacant en la categoria absoluta femenina. Completa el podi de victòries, el Club Nàutic Campello, guanyador en la categoria cadet masculina.

EQUIPS DE LA COMUNITAT VALENCIANA GUANYADORS D'UNA CATEGORIA

ABSOLUT MASCULÍ

Club Esportiu Universitari Poliesportiu de València

ABSOLUT FEMENÍ

Reial Club Regates d'Alacant

CADET MASCULÍ

Club Nàutic Campello

VETERÀ MASCULÍ

Club Rem Dénia

VETERÀ FEMENÍ

Club Rem Dénia

També et pot interessar

stats