Èxit en l'estrena del nou programa de ràdio 'Esports À Punt'

L'espai, presentat per Fermín Rodríguez, abordarà l'actualitat esportiva amb un interés especial en els esports a la Comunitat Valenciana.

Es tracta d'una cita amb l'actualitat esportiva de tots els representants valencians en la ràdio d'À Punt, des de les 14:05 h fins a les 14:30 h.

La ràdio d'À Punt ha estrenat el nou programa Esports À Punt amb Fermín Rodríguez com a conductor, i Josevi Sánchez com a col·laborador principal. Rodríguez ha contat en directe que el principal repte del programa és “que tots els esports i els i les esportistes siguen els protagonistes, sense fanatismes”. “Ací ens importa l'esport de la Comunitat Valenciana”, ha afirmat el presentador.

Es tracta d'una cita amb l'actualitat esportiva de tots els representants valencians en la ràdio d'À Punt, des de les 14:05 h fins a les 14:30 h. Esports À Punt comptarà amb la participació de la redacció d'esports d'aquesta casa. Es farà un complet repàs a tota l'actualitat esportiva i en tindran cabuda totes les modalitats.

El ciclista paralímpic Ricardo Ten, i Lola Riera, jugadora d'hoquei herba, que han dut medalles a la nostra Comunitat, han sigut les primeres estreles que han passat pels micròfons d'Esports À Punt. Quant al futbol de Primera, són tres els futbolistes de la terra els que l'han protagonitzat i ens han repassat les sensacions quan falten dues setmanes per al començament lliguer: el granota Pedro López, el groguet Jaume Costa i el valencianista Lato.

També hi hem parlat amb la carismàtica futbolista valenciana Ivana Andrés, qui ens ha contat el seu canvi de samarreta.

I per al tancament del primer programa, el nostre enviat especial, ens ha explicat la coronació de la selecció valenciana de pilota a Holanda.

Recorden, Esports À Punt, de dilluns a divendres, de 14:05 a 14:30 hores.

Esports À Punt ja està disponible en el nostre web. Pots escoltar el programa de nou, fent clic ací.

També et pot interessar

stats