Eugenio Sánchez, nou líder de la volta a Castelló

El ciclista de l'equip Lizarte s'imposa a la meta de Vistabella i passa a liderar la classificació general

El corredor de Calp, Eugenio Sánchez, en passar per la meta
El corredor de Calp, Eugenio Sánchez, en passar per la meta / Foto de la Volta a Castelló

Emocionant jornada de ciclisme en la tercera etapa de la Volta a Castelló entre el Grau de Castelló i Vistabella amb quatre ports de muntanya. Els corredors arrancaven amb les rampes de l'Alt de la Coma. Després d'uns primers intents d'escapada, 8 ciclistes prenien la iniciativa. Al quilòmetre 62, superada la meta volant dels Ibarsos, 19 ciclistes agafaven un avantatge d'un minut i 45 segons sobre el pilot.  

Lizarte es llança a l'atac

L'equip Lizarte sumava fugats, mentre que el grup de favorits anava diluint-se. Eugenio Sánchez, ciclista de Calp, de només 20 anys, aprofitava la baixada del port de Benafigos per a obrir una diferència que continuaria ampliant fins a la meta de Vistabella. El jove corredor entrava en solitari per davant de Harrison Wood, de l'Aix-en-Provence, i d'Íñigo González, del Controlpack, que arribaven a 40 i 52 segons, respectivament. 

Sánchez, líder de la general

A falta de disputar-se l'última etapa de diumenge, Eugenio Sánchez es col·loca com a líder de la classificació general amb un avantatge de només 37 segons sobre Wood i de 59 sobre Eneko Aramendia. 

També et pot interessar

stats