Els esportistes valencians triomfen a Europa

L'esport valencià tanca un cap de setmana d'èxits, amb l'or de Lidia Sánchez en 10 km marxa i Paula Sevilla en 100 metres.

Paula Sevilla entra destacada a meta
Paula Sevilla entra destacada a meta / Peportu

Els esportistes valencians han protagonitzat importants èxits aquest cap de setmana. L'equip del Platges de Castelló ha obtingut 10 medalles en el Campionat de la Unió Mediterrània sub-23, que es disputa a Jesolo, Itàlia. Les atletes Lidia Sánchez i Paula Sevilla s'han penjat l'or. La primera en 10 km marxa, i la segona, amb la millor marca espanyola de l'any en 100 metres.

En l'espai d'una hora, l'esportista Luis Salort ha batut dues vegades el rècord d'Espanya sub-20 en els 110 metres tanques. L'atleta de Projecte Fer ha marcat el tercer millor registre mundial de la categoria.

Medalla de bronze en el Campionat d'Europa de futvòlei, jugat a Àustria, per a la parella espanyola formada per Chino i Juanito, del Llevant Futbol Platja.   

L'esgrimista Manu Bargues, de Projecte Fer, ha quedat quart en el Campionat d'Espanya en la modalitat d'espasa i no ha pogut revalidar la medalla que va guanyar l'any passat en el mateix campionat.

En l'esport adaptat, el Llevant UE Masclets, també ha guanyat la medalla de bronze en el Campionat d'Espanya d'hoquei en cadira de rodes, en imposar-se 3 a 2 a l'HSRE Margerit.

La selecció espanyola de futbol 5 per a invidents, en què juguen els alacantins Iván López i Sergio Alamar, i el valencià Vicente Aguilar, disputarà els quarts de final del Campionat del Món.  

Per últim, la selecció de la Comunitat Valenciana ha guanyat el Campionat d'Espanya de pesca des de caiac, que ha tingut lloc el cap de setmana a Águilas, Múrcia.  

També et pot interessar

stats