Esport i integració uneixen el Projecte FER i la Fundació Roig Alfonso

S'ha celebrat la tercera jornada de convivència entre els esportistes paralímpics del projecte FER i els joves amb discapacitat intel·lectual de la Fundació Roig Alfonso.

Pràctica d'esgrima en la Fundació Roig Alfonso
Pràctica d'esgrima en la Fundació Roig Alfonso / Projecte FER

Esportistes paralímpics del projecte FER i els joves amb discapacitat intel·lectual de la Fundació Roig Alfonso han participat en una jornada festiva i de convivència, marcada per la pràctica conjunta de l'esport. Ha sigut a la seu de la Fundació, entitat amb fins socials i sense ànim de lucre dedicada des de fa 30 anys a la integració sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual. 

El nadador Sergio Martos, el ciclista Ricardo Ten o els atletes Kim López, Hèctor Català, Héctor Cabrera i David Casinos, entre altres esportistes paralímpics FER, han unit les seues forces als joves. Ha sigut en un total de 5 equips que han competit per a endur-se un metall en cadascuna de les modalitats esportives. Junts han posat a prova la seua punteria i destresa en tir amb arc i esgrima; la seua força en llançament de pes i judo, i la seua resistència en ciclisme i futbol per a cecs. 

A més de compartir esport, els joves han disfrutat del Museu dels Campions, conformat per totes les medalles internacionals aconseguides en els últims anys pels esportistes paralímpics FER, com ara el bronze de l'atleta Hèctor Català en el recent Campionat del Món d'Austràlia o l'or del llançador Kim López en els Jocs Olímpics Rio 2016. Precisament aquesta jornada de convivència va nàixer ara fa 3 anys, arran de les olimpíades del Brasil.   

La jornada de convivència ha comptat amb la presència d'Elena Tejedor, directora general de la Fundació Trinidad Alfonso, entitat responsable de projecte FER; la patrona de la Fundació Roig Alfonso, Trinidad Roig; i la seua directora, Arantxa Roig. 

També et pot interessar

stats