Esport convoca les ajudes econòmiques per al foment de l'esport federat i la tecnificació esportiva

El termini per a la presentació de sol·licituds acaba el 28 de març de 2019.

Esport convoca les ajudes econòmiques per al foment de l\'esport federat i la tecnificació esportiva
Esport convoca les ajudes econòmiques per al foment de l'esport federat i la tecnificació esportiva

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat aquest divendres en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la convocatòria d'ajudes destinades al foment de l'esport federat i als programes de tecnificació esportiva per a l'any 2019. Enguany destinarà un màxim d'1.857.980 euros.

D'aquestes ajudes, 900.000 euros estan destinats al programa I de gestió i funcionament; 682.980 euros, són per al programa II d'activitats esportives, i 275.000 euros, per a despeses ocasionades pel programa III de tecnificació esportiva. 

Les entitats beneficiàries seran les federacions esportives que desenvolupen l'activitat en l'àmbit competencial de la Generalitat, excepte les que disposen d'una subvenció per línia nominativa. El termini per a presentar sol·licitud s'inicia aquest dissabte i finalitza aquest 28 de març. 

La presentació de la sol·licitud s'haurà de fer per mitjans electrònics. Per a això s'accedirà a l'apartat de serveis en línia de la seu electrònica de la Generalitat, accessible a través de l'https://sede.gva.es i es buscarà en l'àrea d'ajudes, beques i subvencions el procediment corresponent a aquesta convocatòria o s'hi accedirà directament a través de l'adreça d'Internet: http://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=2926.

També et pot interessar

stats