ESPORT BASE

Les competicions en l'esport base tornaran el 26 de març

Sanitat relaxarà les restriccions en l'esport base la setmana que ve, si es manté la situació epidemiològica en el nivell de risc baix.

Les assentades han estat generalitzades en l'esport base com a mesura de protesta.
Les assentades han sigut generalitzades en l'esport base com a mesura de protesta
16 de març 2021 - 19:12

Les competicions territorials en l'esport base i amateur tornaran el cap de setmana del 26, 27 i 28 de març. La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, si es manté la situació epidemiològica en el nivell de risc baix, amb una incidència acumulada per sota de 50 casos per cada 100.000 habitants, relaxarà la setmana que ve les restriccions en l'esport base i permetrà la tornada de la competició uns dies abans del 12 d'abril, la data prevista a hores d'ara.

Aquesta és la conclusió de Sanitat després de la reunió que han mantingut hui representants tècnics d'Esports, Sanitat, el president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, Salvador Gomar, i el president de la Confederació de Federacions Esportives, Salvador Fabregat. 

La FFCC ha desconvocat les concentracions previstes per a demà i ha agraït la implicació dels clubs per a ajudar que la Generalitat haja valorat rectificar la resolució actual.

També et pot interessar

stats