Espanya es torna a penjar la medalla de bronze

L'equip de Jordi Ribera finalitza el Mundial d'handbol en tercer lloc després de derrotar Suècia per 36-39

Els jugadors espanyols celebren el triomf
Els jugadors espanyols celebren el triomf / Jessica Gow

La selecció espanyola d'handbol s'ha penjat la medalla de bronze en el Mundial de Suècia i Polònia en véncer els suecs per 36-39 en el partit pel tercer lloc, després d'una gran remuntada en la represa. Aquest és el cinqué metall que aconsegueix Espanya en un Campionat del Món.

La selecció espanyola ha tornat a traure el seu caràcter per a remuntar un partit que s'havia posat molt costera amunt en la primera part (18-22). Però si alguna cosa ha demostrat aquest equip durant tots aquests anys és capacitat de reacció.

Amb un parcial d'1-7 en els cinc primers minuts de la represa, Espanya li ha pegat la volta al partit (23-25). L'equip de Jordi Ribera ha començat a dominar el ritme del duel i no ha deixat cap opció als suecs, que s'han desesperat en veure que se'ls escapava la medalla a casa.

Aquest és el segon bronze consecutiu de la selecció espanyola en el Mundial d'handbol i la cinquena medalla en total: tres bronzes i dos ors.