Espanya suma ja set medalles en els Jocs Paralímpics

Amb les plates aconseguides pel judoka Sergio Ibáñez i els nadadors Iñigo Llopis i Marta Fernández, la delegació espanyola ha guanyat un or i sis plates

Íñigo Llopis, Marta Fernández i Sergio Ibáñez, amb les seues medalles
Iñigo Llopis (esquerra), Marta Fernández i Sergio Ibáñez, amb les seues medalles / Efe

Sergio Ibáñez, Iñigo Llopis i Marta Fernández han aconseguit tres noves medalles de plata per a la delegació espanyola en els Jocs Paralímpics de Tòquio. D’aquesta manera, Espanya acumula ja set metalls en tres jornades, després de les aconseguides per Miguel Luque (plata en 50 metres braça), Toni Ponce (200 metres lliures), Alfonso Cabello (or en quilòmetre contrarellotge) i Òscar Salguero (plata en 100 metres braça).

El judoka Sergio Ibáñez s'ha penjat una plata que ha estat molt prop de convertir-se en or. L'aragonés ha vençut al segon i tercer del rànquing internacional, però en la final no ha pogut superar l'uzbek Uchkun Kuranbaev, número quatre del món.

La natació continua donant alegries a la delegació espanyola: cinc de les set medalles aconseguides per Espanya han sigut en la piscina. La burgalesa Marta Fernández, en els 50 metres papallona classe S4-S5 de paràlisi cerebral, i el guipuscoà Iñigo Llopis, en els 100 metres esquena categoria S8 de discapacitats físics, han sumat dues medalles de plata.

Després de tres jornades a Tòquio, Espanya se situa setzena en el medaller general amb un or i sis plates.

També et pot interessar

stats