Espanya s'acomiada del Mundial d'handbol

L'equip entrenat per Ambros Martín també es complica molt la presència en el preolímpic

Lysa Tchaptchet, en una acció del partit
Lysa Tchaptchet, en una acció del partit / Hannibal Hanschke (Efe)
10 de desembre 2073 - 18:18

La selecció espanyola ha dit adeu al Mundial d'handbol de Dinamarca, Noruega i Suècia, després de perdre clarament contra els Països Baixos en l'últim partit de la segona fase (29-21). El fet de no jugar els quarts de final del campionat deixa enlaire la classificació de l'equip d'Ambros Martín per al preolímpic, que posa en joc una plaça per a la cita de París de l'any que ve.

Espanya estava obligada a guanyar de quatre gols els Països Baixos per a no dependre d'altres resultats. Però la victòria del Brasil contra la República Txeca permetia l'equip d'Ambros Martín passar a quarts de final amb només un empat en l'últim partit.

La selecció espanyola no ha estat còmoda en cap moment del partit i no ha aconseguit desxifrar la defensa dels Països Baixos, que ha dificultat molt l'atac de les d'Ambros Martín. Amb només nou gols en el primer temps, Espanya ja perdia de quatre al descans (13-9). I les coses no han millorat en la represa, en què les neerlandeses s'han mostrat molt superiors i no han donat cap opció de remuntada.

També et pot interessar

stats