Espanya perd el partit de dobles després d'una remuntada èpica

Espanya ha perdut el partit de dobles de la Copa Davis per un marcador de tres sets a dos.

Els jugadors se saluden a la fi d'un partit molt igualat
Els jugadors se saluden a la fi d'un partit molt igualat / Álvaro Díaz

Una derrota que dol molt perquè en l'últim set Espanya ha tingut oportunitat de guanyar. Així s'han lamentat el capità Sergi Bruguera i els jugadors Feliciano López i Marc López després del partit. Tots tres han reconegut que no hi ha temps per al desànim perquè demà encara és possible guanyar a Alemanya en els dos partits individuals i capgirar el marcador, que ara és de 2 a 1 a favor dels teutons. Bruguera ha confirmat que aquests partits els jugaran Rafa Nadal i David Ferrer, els tenistes que estaven previstos. Per al capità el resultat advers que ara hi ha en l'eliminatòria no fa variar el pla establit des del principi.

El públic ha gaudit de valent

El públic ha gaudit de valent

La veritat és que el partit de dobles ha sigut molt disputat i igualat, i això ha fet que el públic gaudira de valent. En els dos primers sets els alemanys han sigut clarament superiors, amb un 7-3 i 7-4. Semblava que l'encontre es resoldria en el primer set, però llavors Feliciano López i Marc López han començat a posar contra les cordes a Tim Puetz i Jan-Lennard Struff. 

La grada ha començat a animar. Primer Espanya ha aconseguit guanyar el tercer set. Després ha vingut el quart, resolt en una mort sobtada. El públic no ha parat d'animar i la plaça de bous era una festa.

Espanya ha tingut oportunitats per a guanyar

Espanya ha tingut oportunitats per a guanyar

Tot estava tan a favor d'Espanya, amb els alemanys sense explicar-se què estava passant, que el quint set ha semblat que cauria en favor d'Espanya. Però la sort ha sigut esquivosa i no serà perquè no hi ha hagut oportunitats. A la fi, Espanya ha perdut un servei fonamental i els alemanys no han fallat el seu. Això sí, cada joc semblava mig set. Durava molts minuts perquè era complicat per als dos equips trencar la igualada en els punts finals.

Mala sort, resistència dels alemanys, errors dels espanyols en moments clau, el ben cert és que Alemanya s'ha endut aquest partit de dobles. Les cares eren un poema en la banqueta espanyola i posteriorment en la roda de premsa que han fet jugadors i entrenadors. El públic ha quedat preocupat, però ha aplaudit l'esforç de Feliciano i Marc. I a pesar de la derrota, ha sigut un partit per a recordar.

També et pot interessar

stats