Espanya perd l'eliminatòria contra la República Txeca

Bernabé Zapata i Alejandro Davidovich han perdut contra els txecs Machac i Lehecka, respectivament

L'equip capitanejat per David Ferrer està format per Marcel Granollers, Albert Ramos, Bernabé Zapata, Roberto Bautista i Alejandro Davidovich
L'equip capitanejat per David Ferrer està format per Marcel Granollers, Albert Ramos, Bernabé Zapata, Roberto Bautista i Alejandro Davidovich / Kai Forsterling (Agència Efe)

Revés per a la selecció espanyola en el seu debut en la Copa Davis de València. Primer el valencià Bernabé Zapata i després Alejandro Davidovich han perdut els partits individuals contra els representants de la República Txeca.

Zapata ha perdut contra Tomas Machac (4-6 i 4-6), el primer partit de la sèrie, i Davidovich, el número u de l'equip espanyol, no ha pogut superar Jiri Lehecka, qui es va imposar per 7-6 (5) i 7-5. No era el dia d'Espanya, que tampoc ha pogut en el dobles format Marcel Granollers i Davidovich contra el jove Mensik i el veterà Pavlasek (7-5, 6-7 i 4-6).

La República Txeca suma així el seu primer punt en el grup C de la Copa Davis, la qual cosa complica i molt les opcions de l'equip espanyol d'obtindre la classificació per a la fase final a huit de Màlaga.

La Sèrbia de Novak Djokovic, que ha arribat hui a València, també té un punt en la classificació després de superar ahir Corea del Sud i serà el pròxim rival d'Espanya, divendres.

També et pot interessar

stats