Espanya passa a quarts de final del Mundial per la via ràpida

L'equip entrenat per Jordi Ribera ha aconseguit la cinquena victòria en cinc partits en véncer Eslovènia 26-31

Odriozola intenta un llançament a porteria
Odriozola intenta un llançament a porteria / Lukasz Gagulski (Efe)

La selecció espanyola d'handbol ja està classificada per als quarts de final del Mundial de Polònia i Suècia. L'equip entrenat per Jordi Ribera ha aconseguit el bitllet per a la fase d'eliminatòries en véncer Eslovènia 26-31.

Després d'una primera part igualada, que ha conclòs amb empat a 15, la selecció espanyola ha trencat el partit en els vint últims minuts de la represa gràcies a la millora en defensa i a la gran actuació, una vegada més, de Gonzalo Pérez de Vargas en la porteria. Odriozola, amb sis gols i Dani Dujshebaev, amb cinc, han sigut els màxims golejadors espanyols.

Amb la cinquena victòria en cinc partits, en l'últim partit de la segona fase contra França només estarà en joc el primer lloc del grup. Alemanya o Noruega seran el rival d'Espanya en els quarts de final.