Espanya guanya la fase de grups de la Copa Davis Júnior

L'equip, del qual forma part l'algemesinenc Carles Córdoba, jugarà la final europea a França i també el Mundial de Turquia

Segon partit entre Espanya i França
Segon partit entre Espanya i França / À Punt Esports

L'equip espanyol, del qual forma part l'algemesinenc Carles Córdoba, ha guanyat la fase de grups de la Copa Davis Júnior després de derrotar França en una emocionant final, disputada a les instal·lacions del Club CM Valencia Tennis Center.

El valencià Carles Córdoba ha perdut el primer punt en caure contra Thomas Faurel en dos sets (6-3 i 6-1). Però Espanya li ha pegat la volta a l'eliminatòria gràcies a la victòria del madrileny Martín Landaluce contra Papamalamis per un doble 6-4 en el segon partit i al triomf en els dobles. Landaluce i Rafael Segado s'han imposat a Lucas Marionneau i Thomas Faurel en un partit igualat que s'ha resolt en un emocionant tie-break.

D'aquesta manera, Espanya jugarà la fase final europea de la Copa Borotra, que es disputarà de l'1 al 3 d'agost a la ciutat francesa de Le Touquet. A més, l'equip espanyol s'ha classificat per a disputar el Mundial de Turquia al mes de novembre.

També et pot interessar

stats