Espanya guanya Alemanya i passa com a segona de grup a la Main Round (21-23)

La selecció del petrerí José Ignacio Prades suma el primer triomf de l'Europeu i acompanya Montenegro i Alemanya a la ronda principal. Polònia se'n queda fora

Espanya guanya el primer partit de l'Europeu contra Alemanya (21-23) i passa a la següent ronda amb dos punts
Espanya guanya el primer partit de l'Europeu contra Alemanya (21-23) i passa a la següent ronda amb dos punts

Espanya ha evitat l'eliminació de l'Europeu que es disputa a Montenegro. Ha guanyat el primer partit de la cita continental en abatre 21-23 a Alemanya en un partit que ha dominat en el marcador (10-11 en el descans) i en què ha mostrat un gran treball defensiu. 

Amb la victòria Espanya passa a la Main Round com a segona d'un grup en què han dominat les amfitriones de Montenegro. A més, l'equip dirigit pel petrerí José Ignacio Prades passa a la ronda principal amb 2 punts, per 4 de Montenegro i cap Alemanya. Es dona la circumstància que si Espanya haguera guanyat Alemanya de més de dos gols, haguera passat sense punts a la següent ronda, ja que s'haguera classificat Polònia, botxí de les espanyoles en la segona jornada. 

El conjunt espanyol ha pogut acabar amb èxit la primera fase del campionat tot i els entrebancs patits en forma de lesions: les dues porteres titulars, Merche Caballero i, sobretot, Sílvia Navarro han hagut d'abandonar l'Europeu per lesió, en el cas de la valenciana de forma greu amb el trencament del lligament encreuat i el menisc.

Les Guerreres es mesuraran en la següent ronda als equips de França, Països Baixos i Romania.

També et pot interessar

stats