Espanya goleja Geòrgia 0-8 i passa com a primera de grup

L'equip entrenat per Fede Vidal s'enfrontarà a Eslovàquia en els quarts de final de l'Europeu

Sergio Lozano celebra un gol
Sergio Lozano celebra un gol / Twitter: @SeFutbol

La selecció espanyola de futbol sala ha esvaït tots els dubtes que s'havien generat després de l'empat contra l'Azerbaidjan en véncer Geòrgia amb un contundent 0-8 en l'últim partit de la fase de grups. L'equip de Fede Vidal es classifica com a primera del grup D i s'enfrontarà a Eslovàquia en els quarts de final de l'Europeu.

En els primers minuts, Espanya ha notat la pressió d'haver de guanyar per a evitar l'encreuament amb Rússia. Però el gol de Borja en l'equador de la primera part ha alliberat l'equip de Fede Vidal, que se n'ha anat al descans amb 0-3, gràcies a dues dianes de Sergio Lozano i Chino.

Dos gols en dos minuts de Solano només començar la represa han sentenciat el partit. Cecilio i Adolfo, per partida doble, han arredonit la festa espanyola. Dimarts espera Eslovàquia.