Espanya comença l'Europeu amb bon peu (5-1)

La selecció ha guanyat amb comoditat Bòsnia i Hercegovina en el debut del campionat que es disputa als Països Baixos

Sergio lozano, en una acció del partit
Sergio lozano, en una acció del partit / Twitter: @SeFutbol

La selecció espanyola de futbol sala ha iniciat el camí cap a la reconquesta del títol de campiona d'Europa amb una còmoda victòria sobre Bòsnia i Hercegovina (5-1), amb gols de Raúl Gómez, Raúl Campos, Sergio Lozano i Carloz Ortiz, per partida doble.

Espanya s'ha avançat molt prompte en el marcador i abans de l'equador de la primera part ja guanyava 2-0. Tot i que els bosnians han aconseguit reduir distàncies, Lozano ha marcat el 3-1 abans del descans. En la represa, ja no hi ha hagut resposta de Bòsnia i Hercegovina i Espanya ha certificat el triomf.

Amb aquests tres primers punts en el campionat que es disputa als Països Baixos, l'equip dirigit per Fede Vidal se situa líder del grup G. La pròxima cita serà dimecres contra l'Azerbaidjan, que ha perdut 3-2 en el debut contra Geòrgia.