Espanya es classifica per als quarts de final del Mundial d'handbol

Les Guerreres han guanyat Croàcia per 23-27 a Torrevella i ara es jugaran el primer lloc del grup contra el Brasil

Carmen Martín celebra un gol
Carmen Martín celebra un gol / Manuel Lorenzo (Efe)

La selecció espanyola ha certificat la classificació per als quarts de final del Mundial d'handbol amb un ple de victòries, en véncer Croàcia per 23-27 a Torrevella. Ara les Guerreres es jugaran el primer lloc del grup quart aquest diumenge contra el Brasil, en l'últim partit de la fase principal.

La selecció que entrena el petrerí José Ignacio Prades ha tornat a mostrar un gran nivell defensiu i en atac ha estat liderada per Barbosa, autora de sis gols.

Espanya no ha donat opció a Croàcia, que ha anat a remolc pràcticament tot el partit. Després d'un inici igualat, les Guerreres han aconseguit anar-se'n al descans amb una renda de tres gols (9-12). En la represa, l'avantatge no ha fet més que créixer fins al 19-27 a falta de cinc minuts, que ha convertit els instants finals en un tràmit.