Espanya es clasifica per a les finals de la Copa Federació

La selecció, capitanejada per Anabel Medina i amb la jugadora de la Vall d'Uixó, Sara Sorribes, s'ha imposat al Japó.

Sara Sorribes celebra la victòria amb la capitana, Anabel Medina. EFE
Sara Sorribes celebra la victòria amb la capitana, Anabel Medina. EFE / Marcial Guillén

L'equip espanyol de tenis s'ha classificat per a la fase final de la Copa Federació, que se celebrarà a Budapest del 14 al 19 d'abril. La selecció, capitanejada per la valenciana Anabel Medina, s'ha imposat al Japó en l'emparellament disputat a La Manga Club de Cartagena.

Carla Suárez ha derrotat Kurumi Nara per 6-1 i 6-3 en una hora i onze minuts davant prop de 2.000 espectadors. La tenista de la Vall d'Uixó Sara Sorribes havia superat divendres Naomi Osaka, número 1 japonesa i 10 del món. Osaka ha renunciat a disputar l'últim partit. En dobles la parella espanyola ha caigut derrotada i ha deixat el marcador final de l'eliminatòria en 3 a 1 a favor d'Espanya.

La capitana de Torrent, Anabel Medina, ha fet el primer pas per a complir el seu somni: guanyar la Copa Federació; un torneig que l'equip espanyol no guanya des de 1998 quan la selecció capitanejada per Arantxa Sánchez-Vicario i Conchita Martínez va derrotar la suïssa Martina Hingis i Patty Schnyder. Espanya s'ha vençut aquest torneig en cinc ocasions, 1991, 1993, 1994, 1995 i 1998.

També et pot interessar

stats