Espanya, campiona de les Final Series d'Hoquei

La selecció espanyola s'imposa per un còmode 4-2 a la del Canadà.

Les jugadores espanyoles celebren el triomf contra el Canadà.
Les jugadores espanyoles celebren el triomf contra el Canadà.

La selecció espanyola d'hoquei ha derrotat en la final de les Final Series el Canadà per 4 a 2, en un gran partit disputat al poliesportiu Verge del Carme-Beteró de València.

L'equip dirigit per Adrian Lock ha jugat a un gran nivell des del principi, i ben prompte s'avançava en el marcador gràcies a un gol de Marta Segú. El Canadà aconseguia empatar poc després mitjançant Sara McManus.

Clara Ycart per part de les espanyoles i Brienne Stairs, per part de les canadenques, tornaven a posar les taules, però Espanya amb el bitllet aconseguit per al preolímpic, jugava relaxada. La valenciana Lola Riera s'encarregava de posar el 3 a 2 en el marcador. En la represa i de nou de penal, Carmen Cano posava el 4 a 2 definitiu.

"Quan aquestes jugadores lluiten com ho han fet i competeixen a aquest nivell, com a entrenador em fa molt feliç que elles puguen disfrutar així i que tot el treball de tot l'any pague la pena. No hi ha res millor que guanyar un torneig", assegura Adrian Lock, seleccionador nacional d'hoquei.

També et pot interessar

stats