Espanya, campiona d'Europa de futbol sala

L'equip que entrena Clàudia Pons s'ha imposat a Portugal en la tanda de penals, després que el partit ha acabat en empat a tres

Les jugadores espanyoles celebren un dels gols
Les jugadores espanyoles celebren un dels gols / Efe

La selecció espanyola de futbol sala s'ha tornat a proclamar campiona d'Europa després de guanyar Portugal en la final en la tanda de penals. L'equip que entrena Clàudia Pons repeteix el títol aconseguit el 2019, en què precisament també va guanyar les luses.

L'encert en el llançament de penals (4-1) i la inspiració de la portera Silvia han sigut decisius per a superar Portugal, que s'ha arribat a avançar en 2-0 en la primera part. Però un gol d'Ale de Paz a cinc minuts per al final ha posat el definitiu 2-2 que forçava la pròrroga.

En el temp extra, María Sanz ha avançat les espanyoles i, a falta d'un minut per al final, quan ja semblava que el títol estava al sac, Pisko ha posat la igualada novament. En la tanda de penals, la portera espanyola ha aturat dos llançaments i les jugadores de Clàudia Pons no n'han errat cap.