Españeta i el València Basket, entre els premiats al Mèrit Esportiu 2019

La vintena Edició dels Premis al Mèrit Esportiu Ciutat de València 2019 ha reconegut el treball de 29 esportistes, clubs i voluntaris que han desenvolupat la seua tasca en València.

Premis al Mèrit Esportiu 2019
Premis al Mèrit Esportiu 2019

El Complex Esportiu i Cultural la Petxina ha sigut el lloc on s'ha celebrat la vintena edició dels Premis al Mèrit Esportiu Ciutat de València 2019, on s'ha reconegut el treball de 29 esportistes, clubs i voluntaris que han desenvolupat la seua tasca a València.

El València Basket ha sigut l'equip premiat pel millor resultat a l'àmbit internacional per proclamar-se campió de l'Eurocup 2019 i pel balanç aconseguit en la competició: vint victòries i sols tres derrotes.

Un altre premi destacat ha sigut l'Amorós, que ha sigut atorgat a Bernardo España 'Españeta', per tota una vida dedicada al València. El que fora assistent del club valencianista al llarg de mig segle de vida va faltar recentment.

Altres premiats

L'esportista masculí més destacat ha sigut Javier Rico Dasí, campió de pàdel nacional el 2019 i actual número 22 del rànquing mundial. L'esportista femenina premiada ha sigut Victoria Díez Sanjuan, campiona de pilota valenciana en el quart Campionat d'Europa de seleccions inferiors 2019 i medalla d'or en el Campionat d'Europa Sub-19.

Respecte als esportistes amb discapacitat, Raúl Martí Durá i Nagore Folgado García han sigut els més destacats de 2019. Martí és campió d'Espanya de boccia per equips, subcampió individual i cinqué en l'àmbit europeu. Folgado és campiona del món júnior en els 100 i 200 metres llisos i campiona sub-16 en els 100 metres llisos.

En la categoria del club o equip esportiu més destacat, el guardó ha recaigut en el Club de Patinatge Ciutat del Túria.

També et pot interessar

stats