Entrades quasi esgotades per a la Copa del Món de Ciclocròs a Benidorm

Únicament queden disponibles 300 entrades, que seran posades a la venda el mateix diumenge

El circuit
El circuit està entre els parcs de Foietes i el Moralet, a Benidorm / Twitter: @BenidormCX

L'organització de la prova de la Copa del Món de Ciclocròs UCI – Benidorm Costa Blanca 2023 ha confirmat el ple total en el circuit en el qual se celebrarà la competició després d'haver venut ja 10.000 localitats.

Únicament queden disponibles 300 entrades, que seran posades a la venda el mateix diumenge al matí, a partir de les 08:30 hores, en les taquilles de la prova, que tindrà lloc als parcs de Foietes i el Moralet.

L'expectació és màxima per una prova que torna a sòl espanyol onze anys després i en la qual estaran presents el neerlandés Mathieu Van der Poel, el belga Wout Van Aert i el britànic Tom Pidcok, campió del món de ciclocròs.

En la competició també prendrà part Felipe Orts, flamant campió d'Espanya, que disputarà la prova a pocs quilòmetres del seu poble natal, la Vila Joiosa.

En la prova femenina, primera que se celebra en sòl espanyol en la història de la Copa del Món, les neerlandeses Fem Van Empel i Puck Pieterse, dominadores del circuit aquesta temporada, es juguen el títol, molt a prop ja de la primera, que l'assegurarà si suma en meta sis punts més que la rival.

També et pot interessar

stats