Emprén Esport lliura els seus guardons

La Fundació Trinidad Alfonso i el diari Marca premien els projectes que millor fomenten l'esport a tota la Comunitat. Emprén Esport concedeix un total de 10 premis en cinc categories, cinc primers que s'emporten 25.000 euros cadascú, i cinc segons que guanyen 12.000 euros.

Premiats d'Emprén Esports
Premiats d'Emprén Esports

Emprén Esport ha celebrat la seua quarta edició i ha lliurat els premis als projectes que més han destacat en fomentar l'esport a la Comunitat Valenciana. En total són deu premis en cinc categories. Els guanyadors tenen una recompensa de 25.000 euros i els segons, una dotació de 12.000 euros. A més, els líders dels projectes també tenen la possibilitat de participar al curs 'Focus en Deporte' que s'imparteix a EDEM.

En la categoria d'esdeveniment esportiu, el primer premi ha recaigut en 'Big Yoga Festival' i en segon lloc ha quedat 'Infinitri World Series'. En la categoria esport base, els dos guardons han sigut per a Escuela Running 3FDC València i Torneig Pablo Herrera, mentre que en la categoria d'esport adaptat els premiats han sigut els projectes Esport per a tots i Hércules Paralímpic. De la mateixa manera, la Primera Concentració Internacional de Judo d'Alacant ha guanyat en la categoria Comunitat de l'Esport-Esport Turístic, per davant del TICC-2019-XVI Torneig Internacional Castalia Castelló. La cinquena categoria, anomenada L'Alqueria del Basket, ha premiat els projectes Curs Entrenador Professional de Bàsquet, Nivell 4. Pro Coach i Copa de SM El Rei de bàsquet en cadira de rodes 2019.

Emprén Esport és un programa que va nàixer en 2015 promogut per la Fundació Trinidad Alfonso i el diari Marca, amb la col·laboració del València Basket Club.

També et pot interessar

stats