Elx celebra la carrera solidària Corre a casa

Un compte d’Instagram donarà el tir d’eixida a les 11 del matí.

Cartell anunciador de la carrera Corre a Casa
Cartell anunciador de la carrera Corre a Casa / Pikitrainer

Elx celebra aquest diumenge la primera carrera solidària sense abandonar els domicilis. Es tracta d’una idea del youtuber Alex Imbernón, que a les 11 del matí donarà el tir d’eixida de la prova des del compte d’Instagram @pikitrainer, especialitzat en running.

Els cinc quilòmetres de la carrera es podran córrer o caminar i els participants podran animar-se els uns als altres en finalitzar el recorregut sense haver d’abandonar els domicilis.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Elx s’ha sumat a la iniciativa, que pretén visibilitzar la tasca desenvolupada per l’entitat d’assistència sanitària urgent DYA Elx.

Des de l’inici de la crisi de la Covid-19, aquesta organització s’ha bolcat amb iniciatives com l’alberg del poliesportiu El Toscar per a persones sense sostre, el suport als serveis socials de la població i l’atenció a persones amb risc de contagi.

La Fundació de l’Esport Il·licità també s’ha adherit a la carrera. Encara que la participació és gratuïta, l’entitat anima a fer una donació econòmica que es destinarà a cobrir les despeses de DYA Elx.

També et pot interessar

stats