Dues derrotes valencianes en la jornada 19 de la Lliga Asobal

El Port de Sagunt ha perdut 30-31 contra el Puente Genil i el Benidorm ha caigut 37-30 contra l'Osca

Dues accions d'atac del Port de Sagunt i el Benidorm
Dues accions d'atac del Port de Sagunt i el Benidorm / Twitter: @bmpuertosagunto i @bmbenidorm

La jornada 19 de la Lliga Asobal no ha sigut gens positiva per als interessos valencians, ja que ha conclòs amb dues derrotes. El Port de Sagunt ha perdut 30-31 contra el Puente Genil i el Benidorm ha caigut 37-30 contra l'Osca.

La derrota més amarga ha sigut la de l'equip del Camp de Morvedre, que ha deixat escapar una gran oportunitat per a aconseguir la tercera victòria de la temporada. L'equip de Toni Malla ha hagut d'anar a remolc després d'un mal inici, que l'ha portat a perdre de tres gols en el descans (14-17). Però ha reaccionat en la represa per a capgirar el marcador (22-21). Fins i tot ha tingut una renda de dos gols a favor, però uns mals minuts finals l'han condemnat. La salvació continua a nou punts de distància i la plaça de promoció per la permanència s'allunya a quatre.

El Benidorm no ha pogut traure res positiu de la visita a Conca, tot i anar per davant en el marcador en molts trams del duel. L'equip de Sergio Carballeira se n'ha anat al descans amb un gol d'avantatge (17-18), però els aragonesos han reaccionat en la represa i no han donat opció als de la marina Baixa. Ara els benidormers cauen fins al dotzé lloc, però estan a només dos punts del cinqué.