Dorsals esgotats per a l'última 10K València paralel·la a la marató

7.000 corredors participaran en la prova el pròxim 1 de desembre

Dorsals esgotats per a l\'última 10K València paralel·la a la marató
Dorsals esgotats per a l'última 10K València paralel·la a la marató

Aquesta vesprada s'han esgotat els mil dorsals que estaven disponibles per a l'última 10K València Trinidad Alfonso que es disputarà de forma paral·lela a la marató. Fa huit edicions que la carrera de 10 quilòmetres comparteix l'eixida amb la prova reina i acaba d'aconseguir l'etiqueta de plata de l'AAF, l'Associació Internacional de Federacions d'Atletisme. Per a aquesta edició, que tindrà lloc l'1 de desembre, s'havia reduït el nombre de corredors a 7.000 per a compensar el creixement de la marató. 

L'organització de la carrera, a càrrec de la Societat Esportiva Correcaminos i l'Ajuntament de València, ha pres aquesta decisió per a centrar els seus esforços en la marató de 2020, quan se celebrarà el 40é aniversari de la prova que s'ha convertit en un referent mundial amb l'etiqueta d'or. Enguany esperen arribar als 25.000 inscrits per a recórrer els 42 quilòmetres i 195 metres. 

L'objectiu del comiat de l'actual 10K és fer-la més ràpida que mai i comptaran, com és habitual, amb l'al·licient de concloure-la sobre la passarel·la de l'estany del Museu de les Ciències del Cap i Casal. Els organitzadors han agraït la participació dels corredors d'aquesta prova en edicions anteriors i han reivindicat que és una excel·lent opció per a preparar futurs corredors de la marató. A més, ha, avançat que preparen noves proves amb aquesta distància per a competir a la ciutat. 

També et pot interessar

stats