Triple pòdium valencià a Jerez

Sergio García i Jaume Masià han acabat en segon i tercer lloc en la categoria de Moto3, i Arón Canet, segon en Moto2

Sergio García, Jaume Masià i Arón Canet
Sergio García, Jaume Masià i Arón Canet / À Punt Esports

El Gran Premi d'Espanya que es disputa al circuit Ángel Nieto de Jerez ha deixat el primer triplet espanyol en la temporada de motociclisme. Ha sigut en la categoria de Moto3 i, a més, hi ha hagut un doble pòdium valencià. La victòria ha sigut per al balear Izan Guevara, seguit pel borrianenc Sergio García i l'algemesinenc Jaume Masià. Però les bones notícies no han acabat ací, ja que Arón Canet també ha pujat al pòdium en Moto2, ja que ha acabat en segon lloc.

Amb aquest resultat Sergio García es consolida en el lideratge del Mundial de Moto3 i amplia l'avantatge sobre el seu màxim perseguidor, l'italià Dennis Foggia, que no ha puntuat en la carrera, a 21 punts. Jaume Masià és quart en la classificació, a 33 punts del pilot de Borriana.

Altres dos pilots valencians han puntuat a Jerez: Dani Holgado ha sigut nové i Iván Ortolà, tretzé. En canvi, Carlos Tatay no ha pogut acabar la carrera.

Arón Canet, segon en Moto2

El tercer pòdium valencià a Jerez l'ha protagonitzat Arón Canet. El pilot de Corbera, que dilluns va ser operat de la fractura de radi del braç esquerre que va patir fa només una setmana a Portugal, ha quedat segon en la categoria de Moto2. El pilot de Corbera ha tornat a puntuar després de dos Grans Premis en blanc. Amb el tercer pòdium de la temporada, Canet puja fins al quart lloc de la classificació del Mundial, amb 69 punts, a només 31 del líder, l'italià Celestino Vietti.

La victòria en la carrera ha sigut per al japonés Ai Ogura, i l'altre pilot valencià de la categoria, Jorge Navarro, ha quedat huité. 

També et pot interessar

stats