Doble pòdium valencià en el Gran Premi de Catalunya

Sergio García Dols i Iván Ortolá han acabat la carrera segons en Moto2 i Moto3, respectivament

Sergio García i Iván ortolá celebren el segon lloc
Sergio García i Iván ortolá celebren el segon lloc / Efe

El Gran Premi de Catalunya ha deixat un doble pòdium valencià. Sergio García Dols i Iván Ortolá han acabat la carrera en segona posició, en les categories de Moto2 i Moto3, respectivament. Amb este resultat, el pilot de Borriana es referma en el lideratge del Mundial, amb 20 punts d'avantatge sobre el màxim perseguidor, Joe Roberts.

Sergio García, que eixia de la pole position, ha liderat la carrera en les primeres voltes, però Fermín Aldeguer li ha furtat el primer lloc. Una sanció i una caiguda del murcià l'han tornat al capdavant de la carrera, però el de Borriana ha tingut problemes amb els pneumàtics i ha travessat la meta en segon lloc, per darrere del japonés Ai Ogura.

Arón Canet ha patit una caiguda quan anava tercer, mentre que Jorge Navarro ha acabat onzé, Juame Masià, catorzé i álex Escrig, denové.

Ortolá, segon en Moto3

Iván Ortolá també ha pujat al pòdium en la carrera de Moto3, que ha guanyat el pilot de l'equip de Jorge Martínez, Aspar, David Alonso. Amb este triomf, el colombià li arrabassa el primer lloc de la classificació general del mundial a Dani Holgado, que només ha pogut ser sext. L'altre pilot valencià en la categoria, Ángel Piqueras, ha travessat la meta en dotzena posició.

Alonso és el nou líder del Mundial amb 118 punts, 14 més que Holgado, segon, i 48 més que Ortolá, quart.

També et pot interessar

stats