Doble derrota valenciana en la Lliga Guerreras

L'Elx ha perdut 26-17 contra el Màlaga i el Morvedre ha caigut a Valladolid 30-28

María Flores intenta un llançament a porteria
María Flores intenta un llançament a porteria / Twitter: @cbm_elche

La jornada 22 de la Lliga Guerreras ha deixat dues derrotes dels equips valencians que els allunyen dels objectius. El Morvedre ha perdut 30-28 contra el Valladolid i es queda a sis punts de la permanència amb només huit en joc. I l'Elx ha caigut 26-17 en la visita al segon classificat, el Màlaga, i cau fins al seté lloc.

El Morvedre es complica la permanència

El Morvedre no ha pogut sumar res positiu en la visita al Valladolid, huité classificat de la Lliga, tot i que ha plantat cara durant el partit. L'equip de Vicent Sos, que ha tingut pilota per a empatar en els últims minuts, ha acabat cedint per 30-28.

Conscients del que estava en joc, les saguntines han eixit molt concentrades al partit i fins i tot s'han avançat en el marcador en l'equador de la primera part (7-8). La igualtat s'ha mantingut al final dels trenta primers minuts de joc, que han acabat amb un ajustat 14-13.

En la represa, el Valladolid ha eixit més centrat i ha aconseguit la primera gran renda del partit (18-15). Però les jugadores de Vicent Sos no li han perdut la cara al partit i s'han situat a només un gol pocs minuts abans del final (27-26). Fins i tot ha tingut pilota per a empatar, però al final se n'ha anat de buit i necessita un miracle per a mantindre la categoria.

Derrota de l'Elx a Màlaga (26-17)

L'Handbol Elx ha patit la tercera derrota en quatre partits després de perdre en la visita al Màlaga, segon classificat, per un contundent 26-17. L'equip de Joaquín Rocamora s'ha refet d'un mal inici però ha acabat claudicant contra un rival molt més encertat en la parcel·la ofensiva.

Un 8-2 d'eixida no augurava res bo, però les il·licitanes han reaccionat amb un parcial de 2-7, que les ha deixades a només un gol de les andaluses en el minut 20 (10-9). I quan s'havia aconseguit el més difícil, s'han pagat les llums de l'equip de Joaqín Rocamora. Després de deu minuts sense fer un gol, l'Elx se n'ha anat als vestidors amb 14-9 en contra.

La sequera golejadora ha continuat en els cinc primers minuts de la segona part, que han servit el Màlaga per situar la màxima del partit (16-9). Joaquín Rocamora ho ha intentat tot, fins i tot atacar sense portera, però res ha funcionat. La derrota fa caure l'Elx fins al seté lloc de la classificació.