Djokovic guanya el quart Wimbledon seguit

El serbi ha derrotat en la final l'australià Nick Kyrgios i se situa a només un Grand Slam de Rafa Nadal

Djokovic celebra un punt
Djokovic celebra un punt / Niel Hall (Efe)

Novak Djokovic ha conquistat el seté títol en Wimbledon, el quart de manera consecutiva, després de derrotar l'australià Nick Kyrgios en quatre sets (4-6, 6-3, 6-4 i 7-6). Amb aquesta victòria, el serbi segueix l'estela de Rafa Nadal, i amb 21 Grand Slams, se situa a només un del manacorí, retirat de les semifinals per lesió.

De la mateixa manera que en els quarts de final i en les semifinals, Djokovic ha hagut de remuntar després de perdre el primer set. Kyrgios s'ha mostrat molt segur amb el servei i n'ha tingut prou amb un break per a endur-se la primera mànega. Però el serbi ha reaccionat i s'ha adjudicat el segon i el tercer davant d'un rival cada vegada més pendent del que passava fora de la pista que de jugar al tenis.

Després d'un quart set en què els dos jugadors han mantingut el servei, el tie-break ha dictat sentència. Djokovic s'ha mostrat més sòlid davant d'un Kyrgios més imprecís i s'ha acabat imposant per 7-3. L'australià ha acabat sent més protagonista pels seus continus gestos i comentaris fora de lloc, que li han costat més d'una advertència de l'àrbitre.