Djokovic compra el 80% d'una companyia danesa que desenvolupa un tractament contra la covid

El tenista Novak Djokovic en les ATP Finals
El tenista Novak Djokovic en les ATP Finals / Alessandro di Marco (Efe)

El tenista Novak Djokovic ha comprat el 80% de l'empresa danesa de biotecnologia QuantBioRes, amb l'objectiu de desenvolupar un tractament mèdic contra la covid-19, segons ha anunciat el president executiu de la companyia.

En les últimes setmanes, el tenista serbi ha generat una polèmica per acudir a Melbourne a jugar l'Open d'Austràlia sense estar vacunat contra el coronavirus, un fet que va provocar la seua expulsió del país. De fet, la seua decisió de no vacunar-se l'ha convertit en una espècie d'antiheroi per als negacionistes de la pandèmia.

El tenista, número 1 del món, va aterrar dilluns passat a Belgrad enmig d'una gran expectació. L'esportista, de 34 anys va arribar en un avió procedent de Dubai, on va fer escala en el seu retorn des d'Austràlia, segons va informar l'agència de notícies Tanjug. L'entorn del jugador va comentar que la seua intenció és estar uns dies a Marbella, on passa temporades al llarg de l'any, però ara s'ha conegut la notícia de l'adquisició d'aquesta empresa.

També et pot interessar

stats