Dinamarca deixa Espanya sense final (35-33)

Els Hispans s'hauran de conformar de lluitar per la medalla de bronze contra França.

Els jugadors danesos celebren la victòria mentre un jugador espanyol es lamenta
Els jugadors danesos celebren la victòria mentre un jugador espanyol es lamenta / Khaled Elfiqi (Efe)

La selecció espanyola d'handbol haurà de conformar-se de lluitar per la medalla de bronze en el Mundial d'Egipte, després de perdre per 33-35 davant de l'actual campiona del món, Dinamarca. Els Hispans han anat sempre per darrere en el marcador i, tot i que han pogut empatar el partit a menys d'un minut per al final, no han sigut capaços de parar l'atac dels danesos.

L'encert ofensiu de Dinamarca ha propiciat que Espanya anara tot el partit per darrere en el marcador, En l'equador de la primera part, la diferència era ja de quatre gols (7-11), però una bona reacció ha permés als Hispans anar-se'n als vestidors només dos gols avall (16-18).

En la segona part el decorat ha canviat poc i els danesos continuaven manant en el marcador amb rendes d'entre dos i tres gols. Quan tot semblava sentenciat, amb tres gols de desavantatge a falta de tres minuts per al final (31-34), ha aparegut la figura de Gonzalo Pérez de Vargas, que amb les seues aturades ha permés a Espanya arribar viva a l'últim minut (33-34). Una nova parada de Pérez de Vargas ha donat la possibilitat d'empatar a l'equip entrenat per Jordi Ribera, però el llançament del pivot Rubén Marchán ha botat fora de la línia després de tocar al travesser. Un final molt cruel per a un equip que encara se'n pot anar d'Egipte amb una medalla. Diumenge espera França en el partit pel tercer lloc.