Diego Polo i Vanessa Romero, campions autonòmics de 10.000 metres

El dos atletes del Metaesport s'han proclamat campions autonòmics del 10.000 metres, prova que s'ha disputat a l'Estadi del Túria, de València.

Els dos atletes guanyadors
Els dos atletes guanyadors / À Punt NTC
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Daniel Hermosilla
07 d'octubre 2020 - 21:27

Diego Polo és el nou campió autonòmic dels 10.000 metres en guanyar amb un temps de 30:31.75. Per darrere, el fondista Miguel Baidal (Atletisme Crevillent), que el passat cap de setmana va disputar el Campionat d'Espanya sub-0, i de David Aparicio, també del Metaesport.

D'altra banda, Vanessa Romero ha guanyat la prova amb un temps de 39:28.1, en una carrera marcada por la forta calor. L'atleta del Metaesport s'ha mostrat contenta pel resultat: "He millorat la meua marca personal, encara que les dures condicions m'han impedit abastar un repte més ambiciós: baixar de 38 i fins a 37 minuts. Romero, una tot terreny, també va ser campiona autonòmica sub-23 de trail a Todolella.

La prova femenina, en què Ana Amaro va ser segona, ha sigut inclosa en una carrera mixta en què s'ha imposat el veterà Andrés Micó, amb un temps de 32:46:38. Micó ja va ser la gran sorpresa del 2009 en proclamar-se campió de la Marató de València. L'atleta de Villena va arribar un minut abans que es donara començament a la prova, el que no li ha impedit liderar-la des del primer quilòmetre.

També et pot interessar

stats