Deu quilòmetres de solidaritat amb AVAPACE

La sisena edició de la prova solidària ha sigut tot un èxit al qual han contribuït al voltant de 800 participants.

Èxit de participació en la sisena edició de la carrera AVAPACE

El repte no era fàcil, però una vegada més (i ja en van sis), el club d'atletisme Avapace Corre ha aconseguit implicar prop de 800 participants en les carreres que s'han celebrat al llit vell del Túria des de divendres passat. Sobre una distància de 10 quilòmetres, s'ha donat l'eixida a un total de 50 proves que s'han completat en 50 hores. Molts aficionats han volgut estar al costat dels alumnes de l'Associació Valenciana de Paràlisi Cerebral (AVAPACE) per a mostrar el seu suport a una organització que treballa amb un objectiu molt clar, la inclusió. Les proves no tenien cap intenció competitiva ja que l'única finalitat marcada per l'organització era impulsar els valors de solidaritat i convivència.

Segons el vicepresident del club d'atletisme Avapace Corre, Javier Gordo: ''Busquem que ens coneguen, que la gent veja que l'esport també pot ser practicat per persones amb paràlisi cerebral i entenguen el que significa per a ells, com disfruten i com els afecta de manera positiva". En aquest sentit, en cada carrera hi ha hagut algun membre de l'associació que ha participat amb la cadira de running.

Gran resposta dels aficionats

Els organitzadors han quedat molt satisfets amb la resposta mostrada pels corredors aficionats, ja que molts aficionats han decidit sumar-se a aquesta iniciativa. Per a ells, l'experiència és increïble com li ha passat a Anabel Gavila, una jove que està molt contenta per haver tingut l'oportunitat de col·laborar: "M'adone que sóc privilegiada i em motiva a pensar que ho tinc tot i que els problemes que tinc del dia a dia no són res".

Els que més agraeixen l'ajuda i la solidaritat de la gent són els familiars. Juan Miguel Villalba té un germana, M. Luz, que pateix aquesta malaltia i llança un missatge clar: "Són persones que necessiten molt d'afecte, veure's incloses en la societat i que no se'ls deixe de costat pel fet d'estar així".

També et pot interessar

stats